Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €Tervetuloa kotisivuillemme!

Vuokraamme upeita hyvin varusteltuja matkailuautoja, vaunuja sekä autoja vuokrakäyttöön. Autot ja vaunut ovat nähtävillä Muuramen toimipisteessämme osoitteessa Punasillantie 5, Muurame. Varaaminen onnistuu helposti kotisivuillamme "Auto/matkailuauto vuokraus" kohdasta.

Tervetuloa tutustumaan!

Varauksen tekeminen sivujemme kautta on helppoa. Vuokratuotteemme löytyvät yläpalkin vuokrausosiosta. Huomioithan, että tuotteidemme kuvat ovat vain suuntaa antavia silloin kun merkkiä ei ole mainittu. Merkkejä ja malleja on useita. Käytämme laadukkaita ja käyttöä kestäviä tuotemerkkejä.

Monista tuotteistamme ja niiden käytöstä löytyvät myös videot, jotta voit etukäteen tutustua laitteiden toimintaan. Voit toki vuokrata tuotteet tuttuun tapaan puhelimitse. Tuotteet voi myös palauttaa kaikkiin toimipisteisiimme. Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme aina parhaalla mahdollisella tavalla ja toimitamme tilauksesta myös koneet työmaalle.

Ajan-Kone Oy on yksityinen keski-suomalainen rakennuskonevuokraamo. Meiltä voit vuokrata maanrakennuskoneita, poraus-ja piikkauskalustoa, nosto-ja siirtokalustoa, telineitä, pölynhallintaan liittyvää kalustoa ja paljon muuta. Toimipisteemme sijaitsevat pienen matkan päässä Jyväskylästä aivan 9-tien vieressä Muuramessa sekä Saarijärven keskustassa.


Tervetuloa tutustumaan!

Uutiset

Uusi retkeilyauto! (09.07.2024)

20.06.2024  Hyvää Juhannusta!
28.03.2024  Hyvää Pääsiäistä!
18.01.2024  Asuntoautomessut!